گوگل اسکولار ؟

گوگل اسکولار

گوگل اسکولار چیست؟

گوگل اسکولار  بهترین موتور جستجوی رایگان منابع علمی است. گوگل اسکولار(Google Scholar)یکی از ساده‌ترین راه‌های جستجو و دسترسی به مقالات علمی است. گوگل اسکالر رایج‌ترین موتور کاوش ویژه بسیاری از مدارک علمی مانند مقالات ژورنال‌ها و همایش‌ها، دانلود کتاب رساله‌ها و پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری، چکیده ها و منابع علمی دیگر است.

در مواقعی که بانک‌های اطلاعاتی استنادی اصلی یعنی وب آو ساینس و اسکوپوس و یا دیگر دیتابیس‌های تخصصی به دلایل مختلف از جمله هزینه بسیار زیاد دسترسی به آن‌ها در دسترس دانشجویان، اساتید و پژوهشگران نیستند،گوگل اسکولار به‌عنوان یک موتور سرچ رایگان و دارای جامعیت بسیار عالی نقطه آغاز مناسبی برای جستجوی منابع علمی می‌باشد.

ویژگی‌ها و امکانات گوگل اسکولار

جستجو در بین همه منابع علمی
جستجو مقالات بر اساس سال انتشار
مشاهده رفرنس‌های مقالات و جستجو بر اساس آن‌ها
مشاهده تعداد استنادات
پیدا کردن ورژن مختلف مقاله در اینترنت
یافتن فول تکست مدارک علمی در فضای وب
نمایش اطلاعات پژوهشگران و نویسندگان برتر
یافتن آثار مرتبط، نقل‌قول‌ها و ارجاعات، نویسندگان و انتشارات
آگاهی یافتن از جدیدترین پیشرفت‌های علمی در تمامی زمینه‌ها
جستجوی ساده و پیشرفته
ذخیره منابع بازیابی شده
اعتبارسنجی مقالات و نویسندگان
بررسی خلاصه‌ای از وضعیت پژوهشی نویسندگان
مشاهده مقالات خود اعم از فارسی و انگلیسی
ردیابی استنادات به مقالات خود
محاسبه H-Index بر اساس تعداد مقالات و استنادات و رسم نمودار مربوطه

برای دسترسی به گوگل اسکولار از طریق سایت دانشگاه علوم پزشکی بابل  میتوانید به آن دسترسی پیدا کنید.